TOP termékek

Szavazás

Milyen termékeket látnál még szívesen a webshopba?

Füstkvarc

FÜSTKVARC

A füstkvarc szürkés-füstös-barnás színét a környezetében lévő kövek enyhe radioaktív sugárzásából nyeri.
Lelki gyógyhatása:
A füstkvarc úgy hat, mint egy álom, amely megmutatja nekünk azokat a bennünk lévő rejtett a dolgokat, amelyekről nem tudunk, vagy nem veszünk tudomást, amikor ébren vagyunk. Segít "eljutni" azokra a helyekre önmagunkban, amelyeket kényelmetlennek érzünk és szembenézni azokkal a dolgokkal, amelyeket a legszívesebben elkerülnénk. Ezzel együtt fontos segítője lehet életünk azon szakaszaiban, amikor újrakezdésre kerül sor. Talán a legfontosabb hatása, hogy tudjunk elfogadni mindent úgy, ahogy van, kétkedés és kétségbevonás nélkül, boldogan. Ezért érezzük magunkat olyan nyugodtnak és elfogadónak magunkkal és másokkal szemben, ha füstkvarcot viselünk.

Testi gyógyhatás:
Erősíti az idegeket, az izmokat, a kötőszöveti rendszert, hatásos ízületi bántalmak esetén is. Fokozza a termékenységet férfiaknál és nőknél egyaránt.
Hozzárendelt mágikus hatás:
A füstkvarc az antik rómaiaknál a gyász köve volt, amely a fájdalom ellenére az új utak megtalálását is jelentette. Az arab népeknek a füstkvarcot a bizalom és barátság köveként tisztelték, amely fenyegető baj esetén elszíneződött.

Csillagjegyei: Bika, Mérleg
Csakrája: Gyökércsakra