TOP termékek

Szavazás

Milyen termékeket látnál még szívesen a webshopba?

Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG

Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Szerencse karkötő - TERMÉKENYSÉG
Fonott szerencse karkötő -TERMÉKENYSÉG
Apró Holdkővel

Anyaga: Pamut
Vastagság:1,5mm

A karkötő mérete a megkötő rész nélkül értendő!!

Bővebben
Anyag :
ásvány,zsinór
További adatok
Raktáron :  3 db
1 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek
Holdkő
A holdkő manapság legismertebb, legkeresettebb ásványok közé tartozik. Színeit illetően előfordulhat fehéres, sárgás, szürkés, szivárványos színekben. A holdkő mind hatását, mind küllemét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének. De lássuk részletesen, hogy mit jelent ez a gyógyhatásaira vonatkozóan.

HOLDKŐ TULAJDONSÁGAI, HOLDKŐ BÉBI

A holdkő ősidők óta a meddő nők köveként van számon tartva! Ez nem véletlen, hiszen a holdkő hatásáról számtalan kedvező tapasztalatról olvashatunk olyan nők esetében akik azután estek teherbe, hogy elkezdték a holdkövet használni!
Bár elsősorban a holdkő termékenységre gyakorolt hatása ismert, érdemes tudni, hogy jó hatással van a menstruációs zavarokra is.
Azt már kevesebben tudják, hogy holdkővel a klimaxos problémák is enyhíthetők!
A holdkő a hormonháztartás minden problémájára hatással van, ezért érdemes már a serdülés időszakában egy holdkő marokkövet ajándékozni a kislányoknak, ami azután végigkíséri egész életén!

Lelki gyógyhatása:
A holdkő nyugtató hatású, legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. Erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem, amely a Holdra repít. Sokan panaszkodnak újhold idején alvási problémákra, ilyenkor nem árt holdkövet magunknál tartani. Az éjszaka a Hold és a tudattalan időszaka, ilyenkor a holdkő segíthet tudattalanunk üzeneteit felismerni és értelmezi. Emlékeztet álmunkra és fényt derít érzelmi konfliktusainkra, feldolgozatlan problémáinkra. Nem csak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is. Segítségével feléledhetnek mediális képességeink, ha elég nyitottak vagyunk, eljuthatunk akár a tisztánlátásig is.

Testi gyógyhatás:
A hormonháztartással közvetve, vagy közvetlenül összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra, megelőzi a csontritkulást. Hormonális eredetű hajhullás elleni is használhatjuk. Javítja a nyirokkeringést, ezért vizenyő és végtagdagadás esetén is javasolt használata.

Hozzárendelt mágikus hatás: A női ciklus a holdperiódusokhoz igazítható vele, tehát rendszeressé tehető. A régi időkben az utazók szerencseköve volt.

Csillagjegyei: Rák, Bak, Halak
Csakrái: Szakrális csakra, Torokcsakra
Adatok
Cikkszám
748828
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek