TOP termékek

Szavazás

Milyen termékeket látnál még szívesen a webshopba?

GRAVA Baby karkötő

5 (1 vélemény)
GRAVA Baby karkötő
GRAVA Baby karkötő
5 (1 vélemény)

GRAVA Baby karkötőtő a kifinomult stílus kedvelőinek és azoknak akik már régóta szeretnének babát de valamiért nem jön össze.

A karkötő termékenység fokozó ásvánnyal készült.

Holdkő

Holdkő

A holdkő manapság legismertebb, legkeresettebb ásványok közé tartozik. Színeit illetően előfordulhat fehéres, sárgás, szürkés, szivárványos színekben. A holdkő mind hatását, mind küllemét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének. De lássuk részletesen, hogy mit jelent ez a gyógyhatásaira vonatkozóan.

Lelki gyógyhatása:
A holdkő nyugtató hatású, legyen szó akár racionális, vagy irracionális félelmekről, ez kő nagymértékben segít leküzdeni azokat. Erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A holdkő jelentése: szenvedélyes szerelem, amely a Holdra repít. Sokan panaszkodnak újhold idején alvási problémákra, ilyenkor nem árt holdkövet magunknál tartani. Az éjszaka a Hold és a tudattalan időszaka, ilyenkor a holdkő segíthet tudattalanunk üzeneteit felismerni és értelmezi. Emlékeztet álmunkra és fényt derít érzelmi konfliktusainkra, feldolgozatlan problémáinkra. Nem csak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuícióinkat is. Segítségével feléledhetnek mediális képességeink, ha elég nyitottak vagyunk, eljuthatunk akár a tisztánlátásig is.

Testi gyógyhatás:
A hormonháztartással közvetve, vagy közvetlenül összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével: kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet. Egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra, megelőzi a csontritkulást. Hormonális eredetű hajhullás elleni is használhatjuk. Javítja a nyirokkeringést, ezért vizenyő és végtagdagadás esetén is javasolt használata.

Hozzárendelt mágikus hatás: 

A női ciklus a holdperiódusokhoz igazítható vele, tehát rendszeressé tehető. A régi időkben az utazók szerencse köve volt.

Csillagjegyei: Rák, Bak, Halak
Csakrái: Szakrális csakra, Torokcsakra

 

 

Bővebben
Anyag :
ásvány, miyuki
További adatok
Raktáron :  2 db
4 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 138 Ft
Részletek
Egyedi kézzel készített minimál fonott karkötő.
Holdkő felhasználásával készült.



A karkötő mérete állítható.
Holdkő kavicsok mérete : cca -3x6mm


Adatok
Cikkszám
528136
Vélemények
Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Tòth-Ungi Brigitta
2022.04.08
Kedves Brigi!

Köszönöm a gyorsaságot a szállításban, imádom a termékeket!
Előnyök:
Megbízhatò
Hátrányok:
nincs
Hasonló termékek