TOP termékek

Szavazás

Milyen termékeket látnál még szívesen a webshopba?

Csakra nyaklánc- BŐSÉG

minimàl nyaklánc mohaachát
minimàl nyaklánc mohaachát
minimàl nyaklánc mohaachát
minimàl nyaklánc mohaachát

Csakra nyaklánc- BŐSÉG

CSAKRA nyaklánc-BŐSÉG

CITRIN

Citrin hatása:
boldogság, védő, sejtregeneráló, önbizalom,
hasnyálmirigy, cukorbetegség, méregtelenítő,
pajzsmirigy, idegrendszer, gazdagság


Kizárólag valódi és természetes ásványokat használunk, festett vagy bevonatos gyöngyök csak nagyon minimális mennyiségben kerülnek felhasználásra (ezt külön fel is tüntetjük). Célunk, hogy azok minnél tovább megőrizzék eredeti szépségüket és vásálóink sokáig örömüket leljék bennük. Mindegyik termékünk egyedi, kézzel készített darab, ezért színe és formája eltérhet a képen szereplő terméktől.
Bővebben
Raktáron :  1 db

Részletek

CSAKRA nyaklánc- BŐSÉG
CITRIN

Citrin mérete:
Nyaklánc mérete állítható, teljes hossza:75cm
Nyaklánc anyaga szatén.


A citrin ásványt már a 16. században is jól ismerték. Úgy tartották, hogy viselője életében boldogságot hozz. A 12 mesterkristály egyike. Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet és sejtregeneráló hatása van. Növeli az önbizalmunkat,
segíti az önkifejezést, és kiválóan használhatjuk depresszió kezelésére. Serkenti a hasnyálmirigy működését, megelőzi a cukorbetegség kialakulását. A Nap erejét hordozza, életörömöt közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Méregteleníti és tisztítja a veséket, az epét és egyensúlyba hozza a pajzsmirigy működését. Erősíti az idegrendszert, megszünteti a szívproblémákat, és serkenti a csecsemőmirigy működését. Kiválóan használhatjuk székrekedés kezelésére és javítja a bőr minőségét, felveszi a harcot a narancsbőr ellen.Alkalmazása:

Mindenképpen érintkezzen a bőrfelülettel, gyűrűként, medálként, vagy nyakláncként fejti ki legjobban a hatását. Gyógyítás közben, tegyük a megfelelő testrészre. Meditációhoz gömb alakú citrint ajánlok, illetve tegyünk egy citrin darabot a ház gazdagságsarkába (bejárati ajtótól balra, a legtávolabbi sarokba).

Adatok

Cikkszám
735366

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek