ÖNBIZALOM ásványkarkötő

Raktárkészlet: 1 db
Ásványkarkötő kalcedon
Ásványkarkötő kalcedon
Ásványkarkötő kalcedon
Ásványkarkötő kalcedon
ÖNBIZALOM ásványkarkötő
KALCEDON


Kizárólag valódi és természetes ásványokat használunk, festett vagy bevonatos gyöngyök csak nagyon minimális mennyiségben kerülnek felhasználásra (ezt külön fel is tüntetjük). Célunk, hogy azok minnél tovább megőrizzék eredeti szépségüket és vásálóink sokáig örömüket leljék bennük. Mindegyik termékünk egyedi, kézzel készített darab, ezért színe és formája eltérhet a képen szereplő terméktől.
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 58 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
ÖNBIZALOM ásványkarkötő
Finom letisztult fazon 4 csillogó rondellával
Gyöngyök mérete: 8mm
Karkötő mérete: cc17,5cm

KALCEDON

Csillagjegy: Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak
Elem: levegő, némi víz
Csakra: színnek megfelelően, de kék kalcedon (csipkeachát): torokcsakra

Jellegzetességei:

A kalcedon gondoskodó kő: fejleszti a testvériséget, a jóakaratot, fokozza egy közösség összetartó erejét. Használható gondolatátvitel és a telepátia elősegítésére is.
Elnyeli a negatív energiát,
majd szétoszlatja, megelőzendő a továbbadást.
A régi időkben a kelyheket kalcedonból készítették és ezüsttel szegélyezték. Azt tartották róla, hogy megelőzi a mérgezést.
A kalcedon harmonikussá teszi az elmét, a testet, az érzelmeket és a szellemet.
A jóindulat és a nagylelkűség érzését csepegteti belénk, az ellenséges érzületeket megszünteti és a melankóliát örömmé alakítja át.

Pszichológiailag:

Csökkenti az önbizalomhiányt, és konstruktívvá teszi a belső gondolkodást. A kék kalcedon a SZÓNOKOK KÖVE. Nyitott és lelkes egyéniséggé tesz.
Elnyeli és szétszórja a negatív gondolatokat, érzelmeket és rossz álmokat.

Gyógyhatás:

A kalcedon hatékonyan tisztít, beleértve a nyílt sebeket is. Táplálja az anyai ösztönt, és növeli a tejelválasztást; javítja az ásványi anyagok hasznosítását, megakadályozza lerakódásokat az erekben.
Csökkenti az elmebaj és a szenilitás tüneteit. Fokozza a fizikai energiát.
Egyensúlyba hozza a testet, az érzelmeket, az elmét és a lelket; gyógyítja a szemet, az epehólyagot, a csontokat, a lépet, a vért és a keringési rendszert.

Kalcedon típusai színek alapján:
Kék kalcedon: kreatív kő. Megnyitja az elmét az új ötletek befogadására, és segíti az új helyzetek megoldását. A kék kalcedon szellemi rugalmasságot biztosít, a szavak mesterévé tesz, erősíti a hallgatni tudás képességét és javítja az emlékezetet.
A gondtalanság érzését kelti, és képessé tesz arra, hogy optimistán tekintsünk a jövőre. Erősíti az önmegfigyelést. Ezt a követ hagyományosan az időjárás befolyására használták, és olyan betegségek gyógyítására, amelyek az időjárás változásával függnek össze.
Fizikailag: a kék kalcedon segíti a nyálkahártya regenerációját, és enyhíti a rendellenességeket,
amelyeket az időjárásra való érzékenység vagy a nyomás okoz, ilyen például a zöld hályog. Erősíti az immunrendszert. Segíti a nyirokáramlást, száműzi az ödémát; gyulladáscsökkentő hatása van,
csökkenti a hőmérsékletet és a vérnyomást. Gyógyítja a tüdőt, és a dohányzás következményeitől tisztítja a légzőrendszert.

Tisztítás
A sómécses, sólámpa /halit/ nem csupán szép dekoráció, hanem energetikailag is tisztítja a teret, amelyben elhelyezik.

Ezt a tulajdonságát felhasználhatjuk a kövek tisztítására is.
Gyújtsuk meg a mécsest, a követ pedig tegyük a mécses peremére. A meleg fokozza a só hatását, és egy másik természeti elemet is felhasználunk : a tűz tisztító erejét.

Használhatunk sókristályból készült aromalámpát is. Ilyenkor a követ a sólámpa felületére tesszük, hogy a só hatása kibontakozhasson.

FONTOS: Mivel nem minden kő viseli el a sót, ha nem ismerjük pontosan a követ, vagy nem vagyunk biztosak a dolgunkban, inkább más tisztítási módot válasszunk!

Forrás: http://kristalyero.blogspot.com/2012/11/kalcedon.html?m=1
Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
772055
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés