TOP termékek

Szavazás

Milyen termékeket látnál még szívesen a webshopba?

Segítő Angyal minimál karkötő - BÖLCSESSÉG

Segítő Angyal minimál karkötő - BÖLCSESSÉG
ÚJ
Segítő Angyal minimál karkötő - BÖLCSESSÉG
Segítő Angyal minimál karkötő- BÖLCSESSÉG

VÖRÖS JÁSPIS/ MOKAIT (Ausztrál jáspis)
Bővebben
Anyag :
ásvány
További adatok
Raktáron :  2 db
2 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
Részletek
Segítő Angyal karkötő
Kétféle ásványgyöngyből és szaténzsinórból készül.
Gyöngyök mérete 8/6mm

A karkötő mérete állítható!

MOKAIT

A Mookait, vagy Mokait, néhol Mukit, gyakran Mokka Jáspis vagy Ausztrál Jáspis – a kvarccsoport tagja, bár lényegében egyfajta jáspis-opál keverék. Üledékes úton keletkezik, szerves eredetű, megkövesedett sugárállatkák alkotják. Színe általában a vörös és a sárga színek között lágyan változik, de lehet bézs, barna, bordó vagy szürke színben is. Lelőhelye Ausztrália, neve is innen származik – az őslakosok nyelvén „mooka” = folyó. Az ausztrál őslakosok erőt adó gyógykőként, valamint regeneráló és sebgyógyító kőként tekintenek rá.

Spirituális hatásai:
A „sokoldalúság” köve. Élénkíti az új élmények és a változatossághoz kapcsolódó igényeinket. Segít harmonikus egyensúlyban tartani a külső aktivitás és belső lecsendesedést. Támogatja a meditáció állapotának megélését bármilyen élethelyzetben; elvezet a békés középpontunkba, ahol bármilyen vihart átvészelhetünk.

Mentális és érzelmi hatásai:
Segít a rugalmassá, mozgékonnyá válásban; továbbá a lehetőségeink felfedezésében, és a megfelelő döntéseink meghozatalában. Egyszerre ad aktív kalandvágyat és mély belső nyugalmat. Segít szembenézni az öregedés folyamatával, és segít értékelni a kor bölcsességét, a hátrányokkal szemben. Társként támogatja a magányosokat, továbbá azokat, akiket veszteség ért.

Hatásai a testre:
Stabilizálja az egészségünket; erősíti az immunrendszert, és serkenti a vértisztítást a májban és a lépben. Gyorsítja a sebgyógyulást.


Csakrája: Gyökércsakra
Csillagjegyei: Mérleg, Halak, Szűz
Adatok
Cikkszám
760618
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek